ONS MEDIA-ARCHIEF

ONS MEDIA-ARCHIEF

ONS MEDIA-ARCHIEF

De productie van MTNL is op verschillende plekken gearchiveerd: de archieven van de gemeenten AMSTERDAM, ROTTERDAM, UTRECHT, provincie Flevoland en BEELD EN GELUID.

 


Wilt u PROGRAMMA'S VAN MTNL ONLINE BEKIJKEN dan kan dat op UITZENDING GEMIST of op de WEBSITE VAN BEELD EN GELUID. Verder staan er verschillende programma's van MTNL op YOUTUBE. Alle programma’s die niet online staan, zijn te bekijken bij de respectievelijke archieven waar ze zijn ondergebracht.

 

BEELD EN GELUID
De grootstedelijke producties van MTNL (2001-2012) die in alle vier steden werden uitgezonden zijn hier te vinden, evenals producties voor de landelijke omroepen. Ook de lokale programma's die voor Den Haag zijn geproduceerd worden hier beheerd.

 

STADSARCHIEF AMSTERDAM
Het bedrijfsarchief van de stichting MTNL evenals de lokale programma's die voor Amsterdam zijn geproduceerd worden hier beheerd. Hieronder vallen ook de programma's van MTNL's voorganger MTVAmsterdam (1984-2001). Doorzoek de MTNL-COLLECTIE VAN STADSARCHIEF AMSTERDAM.

 

PUBLIEKE OMROEP AMSTERDAM
De montagebanden van de productie van MTNL voor Amsterdam in de periode 2001-2012 zijn ondergebracht bij de Publieke Omroep Amsterdam.

 

STADSARCHIEF ROTTERDAM

De lokale programma's die voor Rotterdam zijn geproduceerd worden hier beheerd. Doorzoek de MTNL-COLLECTIE VAN STADSARCHIEF ROTTERDAM.

 

HET UTRECHTS ARCHIEF

De lokale programma's die voor Utrecht zijn geproduceerd worden hier beheerd. Doorzoek de MTNL-COLLECTIE VAN HET UTRECHTS ARCHIEF.

COPYRIGHTS