ONZE PRODUCTIES
Array
(
  [p_var_subtitle] => 
  [p_var_map] => 
  [p_var_promoclip] => 
  [p_var_email] => 
  [p_var_show_multiedit] => 
  [p_var_content_embed] => Get Microsoft Silverlight 
Bekijk de video in andere formaten.
[p_var_show_print_link] => 0 [p_var_show_left_subpages_list] => 1 [p_var_hide_in_list] => [p_id] => 13991 [p_title] => ONZE PRODUCTIES [p_intro] => [p_text] => [p_date] => 2011-05-14 20:48:16 [p_date_changed] => 2013-01-24 12:26:23 [p_menufile] => 0 [p_menutitle] => ONZE PRODUCTIES [p_footnote] => [p_url] => [p_relatedpagegroup] => 0 [p_edition] => 29 [p_count_reads] => 7391 [p_href] => /read/onze_producties [p_alias] => onze_producties [p_text_short] => [p_date_start] => 2011-05-14 [p_date_end] => 0000-00-00 [p_days] => [p_islink] => 0 [p_type] => page [p_hidden] => 0 [p_template] => 0 [p_stylesheet] => 0 [p_comments] => [p_react_form] => 0 [p_target] => [p_metakeywords] => [p_metainfo] => [p_host_apply_default] => 0 [p_isstartpage] => 0 [p_var_datum] => [p_var_show_slider_subpages] => 0 [p_var_show_wide_text] => 0 [p_var_show_stuur_link] => 0 [p_var_show_producties] => 1 [p_var_content_embed_mobile] => Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
[p_var_show_ug_link] => 1 [p_var_hideembed] => 1 [p_var_video_slider] => 1 [p_var_own_subpages] => 1 [global_p_alias] => onze_producties [shownotelist] => 0 [shownoteform] => 0 [p_sublist] => [global_p_var_content_embed] => Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
[global_p_var_start_slide] => [global_p_var_show_slider_subpages] => 0 [global_p_var_promoclip_group] => [global_p_var_videostill] => [global_p_var_show_producties] => 1 [global_p_var_show_left_subpages_list] => 1 [global_p_var_autostart_caroussel] => [global_p_var_hideembed] => 1 [global_p_var_show_wide_text] => 0 [global_p_var_show_search_site] => [global_p_var_datum] => [global_p_var_show_stuur_link] => 0 [global_p_var_show_print_link] => 0 [global_p_var_email] => [global_p_var_content_embed_mobile] => Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
[global_p_var_show_ug_link] => 1 [global_p_var_video_slider] => 1 [global_p_var_own_subpages] => 1 )
Andere edities van onze producties zijn te benaderen op de MTNL pagina van

ONZE PRODUCTIES

FullColor Amsterdam

FullColor Amsterdam

FullColor Amsterdam was een wekelijks realistisch televisieprogramma voor 35-plussers in Amsterdam en omgeving. Mensen in het spitsuur van hun leven. Het ging over hen en over de impact die alledaagse ontwikkelingen op dat leven kunnen hebben en op dat van degenen die hun dierbaar zijn.

Big City

Big City

In de drukte van de Metropool die Amsterdam is, zoomde BigCity in op mensen die een gek, ontroerend of verrassend verhaal hadden over het onderwerp van de week.    

Hotspot

Hotspot

De HOTSPOT was hét muziekprogramma van de Randstad. Rapper en acteur Negativ serveerde je de nieuwste, vetste en hardste muziek. Vers van de pers.

FullColor Rotterdam / BogueTV

FullColor Rotterdam / BogueTV

FullColor Rotterdam was een wekelijks realistisch televisieprogramma voor 35-plussers in dé havenstad van Europa. Mensen in het spitsuur van hun leven. Het ging over hen en over de impact die alledaagse ontwikkelingen op dat leven kunnen hebben en op dat van degenen die hun dierbaar zijn. Bogue TV werd in oktober 2012 de opvolger van dit programma.

Bogue scr.jpg   BOGUETV

   Kijk hier naar een aflevering van 
   BogueTV

FullColor Utrecht

FullColor Utrecht

FullColor Utrecht was een wekelijks realistisch televisieprogramma voor 35-plussers in de Domstad en de provincie Utrecht. Mensen in het spitsuur van hun leven. Het ging over hen en over de impact die alledaagse ontwikkelingen op dat leven kunnen hebben en op dat van degenen die hun dierbaar zijn.

Bon Bini in Amsterdam

Bon Bini in Amsterdam

Een speciale serie en een documentaire.Vier jonge studenten uit Curaçao verhuizen naar Amsterdam. Onder volkomen andere levensomstandigheden ontdekken en ondervinden ze dagelijks nieuwe dingen. Over zichzelf , hun geboorte-eiland, de Nederlandse taal en wat er allemaal nodig is om te (over-) leven en te slagen in Nederland. Het land dat ook hun land is. Een land van de mogelijkheden en onmogelijkheden. 

                                          BONBINI deel 2

                                             Klik hier voor deel 2.

De Zwoele Stad

De Zwoele Stad

MTNL produceerde in 2011 en 2012 de vermaarde zomer-talkshow De Zwoele Stad voor AT5 en POA (Salto). De programmareeksen, opgenomen in de tuin van MTNL aan de George Westinghousestraat te Amsterdam, waren de beide zomers lang op de twee zenders te zien.

Hier een uitzending uit 2012.

Wilt u andere gemiste uitzendingen van de Zwoele Stad zien, ga dan naar AT5 Zwoele Stad.

FullColor Flevoland

FullColor Flevoland

FullColor was hèt multiculturele tv-programma van Flevoland. Een programma waarin reizigers vertellen over heimwee en thuisgevoel, met de verhalen achter de klus en de klusser en bijzondere mensen die het verschil maken.

Z.O.Z.

Z.O.Z.

In Z.O.Z. sprak Anil Ramdas met gasten uit politiek en cultuur over onderwerpen die spelen op het vlak van samenleving en diversiteit. Diversiteit is geen keus, geen optie, maar een voldongen feit. Z.O.Z. gaf een toelichting op het vernieuwde Nederland.

Op 16 februari overleed Anil Ramdas. Hier ziet u zijn laatste aflevering van Z.O.Z. die hij op 15 februari opnam.
COPYRIGHTS